Gijs als zzp’er

Gijs registreert, interpreteert en noteert. Hij schrijft artikelen en reportages voor een landelijke scheepvaartkrant en een aantal motorsportmedia. Online via zijn weblog en via Reporters Online en Blendle.

Bovendien laat Gijs zich inhuren als schipper met Groot Vaarbewijs, meestal op historische zeilschepen en passagiersschepen.

Inge

Inge fotografeerde en stelde de juiste vragen. Volledig onverwacht overleed zij in het voorjaar van 2016, tijdens een behandeling in het ziekenhuis.

Daarmee stopte het niet. Gijs gaat door. En hij fotografeert nu zelf.

Haast je langzaam

Een mensenleven is bijna te kort voor de loopbanen van Gijs en Inge van Hesteren. Onafscheidelijk waren zij. Twintig jaar lang bezeilden zij de Waddenzee met toeristen. Inge werkte onder andere als timmervrouw, ontwerper, scheepsbouwer, eventmanager en fotografe. Gijs was eetcafékok, zeilschipper en innovatiemanager. In 2013 begonnen zij hun gezamenlijke all-in persbureau ‘Festina Lente’ (haast je langzaam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *